FITNESS & KARDIÓ

A KEMÉNY TRÉNING

Szeretnél egyre erősebb, és erősebb fizikumra szert tenni? Küzdj keményen a súlyokkal!

A formás idomok eléréséhez nem lehet hanyagolni a súlyzós edzést. A helyesen kivitelezett súlyzós edzés számtalan pozitív hatással bír az egészségre nézve: könnyedebb lesz a mozgás, megszűnnek bizonyos mozgásszervi panaszok, erősebb lesz a szív és az érrendszer, felgyorsul az anyagcsere, továbbá az ember közérzete is jobb lesz.

Ezeket a hatásokat egyaránt elérheted az erőgépeinken végzett gyakorlatokkal, vagy kézi súlyzókkal, illetve a rudakra felhelyezett súlytárcsák alapos megmozgatásával.

KARDIÓ

Ha szeretnéd eredményeid fokozni, akkor mindenképpen tanácsos kardió edzéseket is végezned a súlyzós edzések mellett. Az ereid rugalmasságának megőrzése, és a jobb vérkeringés érdekében még tömegnövelés alatt is célszerű időről időre beiktatni megfelelő mennyiségű és minőségű kardió edzést.

A kardió edzések legfontosabb jellemzője az intenzitás, amelynek van egy teljesen objektív mutatója: a szívfrekvencia. Rendkívül hasznos, ha bármikor megtudhatjuk ezt az értéket. Life Fitness kardiógépeinken megtalálhatóak kézi pulzusmérő rendszerek, melyek segítenek az edzések során megállapítani, és kontrollálni a szívfrekvenciát. Így könnyen meghatározható az aktuális terhelhetőség, amely minden egyes embernél napról napra változik.

Gépparkunk kardió részlegének megtervezésénél, illetve kialakításánál a kényelmet és a hatékonyságot tartottuk szem előtt. Bármi legyen is az igényed, a célod, Mi tudunk annak megfelelő gépet kínálni Neked. Futópadjaink erőteljes motorral, és rezgéscsillapító rendszerrel rendelkeznek, ráadásul rengeteg edzésprogram közül választhatsz.


Gyere el, és próbáld ki őket!


A hely, ahol új kihívásokkal nézhetsz szembe.